Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Δημητρακόπουλος Ευθύμιος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Λεξίτυπον (6)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (6)
Συντελεστές
Δημητρακόπουλος Ευθύμιος (6)
Κηπουρός, Κωνσταντίνος (6)
Κατσώνης Αλέξανδρος (5)
Δούρας Χρήστος (1)
Έτος έκδοσης
2016
2017
2018
2020
2021
έως
2021
2020
2018
2017
2016
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Παιδαγωγικά & Εκπαίδευση (6)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (1)
Θέματα
JN : Παιδαγωγική και Εκπαίδευση (6)
JNP : Εκπαίδευση ενηλίκων, δια βίου μάθηση (1)
JNU : Διδασκαλία σε ένα συγκεκριμένο θέμα (1)
WBA : Γενική μαγειρική και συνταγές (1)
WBB : Βιβλία μαγειρικής τηλεόρασης / διάσημων σεφ / εστιατορίων (1)
Είδος
Βιβλίο (6)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (6)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (2)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (6)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 6
από
6
αποτελέσματα
1
από 1
Τρόποι Κοπής Λαχανικών
Το ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ με πάνω από 60 ΤΡΟΠΟΥΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ κοπής λαχανικών
Δημητρακόπουλος Ευθύμιος
||
Κατσώνης Αλέξανδρος
||
Κηπουρός, Κωνσταντίνος
ISBN: 978-960-597-259-2 ||
Λεξίτυπον
||
2021 ||
Χαρτόδετο ||
78 σελ.
Κυκλοφορεί,
€11.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Πιστοποίηση Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. - Απαντήσεις στα θέματα εξετάσεων
Δημητρακόπουλος Ευθύμιος
||
Κατσώνης Αλέξανδρος
||
Κηπουρός, Κωνσταντίνος
ISBN: 978-960-597-231-8 ||
Λεξίτυπον
||
2020 ||
Χαρτόδετο ||
242 σελ.
Κυκλοφορεί,
€17.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνικός Αρτοποιίας Και Ζαχαροπλαστικής
Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.
Δημητρακόπουλος Ευθύμιος
||
Δούρας Χρήστος
||
Κηπουρός, Κωνσταντίνος
ISBN: 978-960-597-144-1 ||
Λεξίτυπον
||
2018 ||
Χαρτόδετο ||
266 σελ.
Κυκλοφορεί,
€17.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Απλά Και Σύνθετα Βούτυρα
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Δημητρακόπουλος Ευθύμιος
||
Κατσώνης Αλέξανδρος
||
Κηπουρός, Κωνσταντίνος
ISBN: 978-960-597-087-1 ||
Λεξίτυπον
||
2017 ||
Χαρτόδετο ||
70 σελ.
Κυκλοφορεί,
€10.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.
Δημητρακόπουλος Ευθύμιος
||
Κατσώνης Αλέξανδρος
||
Κηπουρός, Κωνσταντίνος
ISBN: 978-960-597-120-5 ||
Λεξίτυπον
||
2017 ||
Χαρτόδετο ||
238 σελ.
Κυκλοφορεί,
€16.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
Απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων πιστοποίησης Ι.Ε.Κ.
Δημητρακόπουλος Ευθύμιος
||
Κατσώνης Αλέξανδρος
||
Κηπουρός, Κωνσταντίνος
ISBN: 978-960-597-055-0 ||
Λεξίτυπον
||
2016 ||
Χαρτόδετο ||
198 σελ.
Κυκλοφορεί,
€15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*